Sad-best-natural-wallpaper10

Holotropic Breathwork with Psych. Daniela Tiribegea, 20 Jan 2018

Please join for a personal transformation using Holotropic Breathwork. This experiential workshop will include discussions on the theory & practice of Holotropic Breathwork and the healing potential of non-ordinary states of consciousness, breathwork session, creative expression, group processing, and integration.

More details   Registration Form

One Day Workshop Grof Respiraţie Holotropică™ 5 Decembrie, 2015

Respiratia Holotropică a fost dezvoltată de catre Dr. psihiatru Stanislav Grof si sotia sa Christina Grof. Textual, holotropic provine din limba greaca si inseamna indreptarea catre intreg. Prin respiratie mai profunda, mai intensa si mai rapida poti sa accesezi o stare de constiinta extinsa. Alte componente importante la respiratia holotropica sunt muzica evocativa, lucrul corporal, impartasirea experientei si desenarea mandalei. Toate aceste parti impreuna faciliteaza deschiderea potentialului nostru de vindecarea fizica, psihologica si spirituala. Mai multe informatii despre Respiratia Holotropica, gasiti pe acest site. Respiratia Holotropica este un proces interior, profund si poate avea efecte de vindecare profunda in stres, insomnie, anxietate si trauma.

Vezi Detalii   Inregistrare Workshop

Workshop Grof Respiraţie Holotropică™ 20 – 22 martie, 2015

Respiraţia Holotropică™ este o metodă puternică de auto-explorare, ce porneşte de la premisa că fiecare dintre noi avem un “vindecător interior”, o forţă internă care ne propulsează către Întreg şi care poate fi accesată într-un cadru adecvat, cum este cel oferit de sesiunile de respiraţie holotropică.

Vezi Detalii   Inregistrare Workshop

Seara experientiala de Respiratie Holotropica, Joi, 19 Februarie

In cadrul acestei seri, veti intra in contact cu ceea ce inseamna Respiratia Holotropica, metoda originala transmisa in cadrul Grof Transpersonal Training.

Vezi Detalii   Inregistrare Workshop

Mini-experience of Grof Holotropic Breathwork® Joi, 22 Ianuarie 2015

In cadrul acestei seri, veti intra in contact cu ceea ce inseamna Respiratia Holotropica, metoda originala transmisa in cadrul Grof Transpersonal Training – singura scoala autorizata de Stanislav Grof. Grof Respiratie Holotropica™ este un mod de lucru experiential si terapeutic creat de catre medicul psihiatru ceh Dr. Stanislav Grof si sotia lui Christina Grof. Cuvantul "holotropic" deriva din conceptul grecesc "holos" (intreg) si "trepien" (indreptarea catre), insemnand indreptarea catre intregul nostru.

Vezi Detalii   Inregistrare Workshop